omoss3

Inom Qualitec finns lång erfarenhet och bred kompetens från många olika branscher inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Qualitec Consulting AB drivs idag av mig, AnnHelen Kraft. Jag har arbetat främst inom tillverkningsindustrin, men har även internationell erfarenhet, i främst Asien, USA och Sydeuropa. Har dessutom en bakgrund inom offentlig sektor med många år som undersköterska.
Som person är jag driven och nyfiken och jag pushar på mina kunder. Jag agerar med stort engagemang som bollplank och vägleder er igenom processen.
Som konsult tycker jag det är viktigt att kunden själv äger processen oavsett uppdragets art. Ni driver den framåt med mitt stöd och hjälp samtidigt som jag vägleder och supportar Er genom hela processen.

Viktigt att poängtera är att Qualitec bygger, förbättrar eller utvecklar inga system ÅT er. Vi har verktygen, spetskompetensen och agerar bollplank. Ni själva måste känna att verksamhetssystemet, förbättringen eller problemställningen är Er och inte en extern konsults. Ni gör jobbet och vi vägleder er.
Vi drivs av att se kunder växa och utvecklas. Största fokus är att hjälpa företag att öka lönsamheten och därmed tillväxten med befintliga resurser. Vår övertygelse är att det finns en enorm förbättringspotential hos många företag inom dessa områden.

Qualitecs kunder finns i många olika branscher, både inom offentlig och privat sektor.
Vi håller oss löpande uppdaterade med nyheter inom ovanstående områden och arbetar hela tiden med att utveckla våra tjänster. Därmed ges möjligheten att erbjuda Dig som kund de flesta typer av tjänster som Du kan behöva inom dessa områdena.

Vi erbjuder

Senaste nytt

Kompetensutveckling
Hälsosam energiinjektion
OHSAS 18001 blir ISO 45001
IDATA AB miljö-kvalitetscertifierade!
KOSTNADSFRITT FRUKOSTSEMINARIUM
Go to top